Aktivirana konopljina semena

aktivirana-konopljina-semena

Aktivirana semena jedilne konoplje so zelo okusna in primerna za vse. Zaradi načina obdelave so mehkejša od navadnih in jih zato posebej priporočamo tistim, ki so jim neoluščena semena pretrda.

Konopljina semena so nakaljena v idealnih razmerah, nato pa takoj po začetku kalitve dehidrirana na temperaturi do 42°C, da ohranijo vse hranilne sestavine.

Semena iz jedilne konoplje veljajo za eno najbolj hranljivih živil. Konopljino seme je popoln vir lahko prebavljivih proteinov, aminokislin, zdravih maščob, vitaminov in encimov. Konopljina semena spadajo v kategorijo super hrane zaradi izjemnih hranilnih vrednosti.

Semena iz jedilne konoplje veljajo za eno najbolj hranljivih živil. Aktivirana konopljina semena so bogat vir prehranskih vlaknin.

Sestava

100 % aktivirana semena jedilne konoplje (Cannabis sativa L. var. sativa).
Neto količina: 200g

Uporaba

20 g – 30 g aktiviranih semen jedilne konoplje dodajte kosmičem, kruhu, sladkemu ali slanemu pecivu, solatam, jogurtu, skuti, sadnim in zelenjavnim kašam ter različnim juham. Aktivirana konopljina semena so presna hrana in zato odlična tudi kot samostojni prigrizek.

 

aktivirana-konopljina-semena