Karbonoir

Aktivirano oglje pridobljeno iz kokosovih lupin je naravna alternativa sredstvom za beljenje zob.

Aktivno oglje je na videz podobno navadnemu oglju, vendar se med seboj močno razlikujeta. Naše oglje je pridobljeno s segrevanjem kokosovih lupin pri izjemno visokih temperaturah (1,700° in več) v posebni komori kjer se materialu postopoma dodaja para in odvzema kisik. V temu procesu se kokosove lupine spremenijo v izredno fin prah, ki ga gradijo neverjetno majcenimi delci. Takšen prah pa pridobi izjemen mikroporozni učinek absorbcije, saj nase zelo učinkovito veže vse nečistosti ustne votline.

Aktivno oglje z zob odstranjuje madeže, ki so večinoma posledica pitja kave, vina in kajenja cigaret. Oglje odstranjuje tudi zobne obloge, deluje antibakterijsko ter tako ščiti vaše zobe in ohranja svež dah – vse, kar vaši zobje potrebujejo!

Aktivno oglje se lahko uporablja skupaj z zobno pasto ali brez. Zmočite krtačko in nanjo s priloženo žličko nanesite oglje ter nato ščetkajte zobe tako kot običajno. Ko na zobe temeljito nanesete prah in jih zdrgnete pa priporočamo, da prah pustite vsaj minutko na zobeh ter tako pustite oglju delovati, nato pa jih temeljito sperete. Ščetkajte enkrat ali dvakrat dnevno in rezultati bodo vidni zelo kmalu.

Sestavine Karbonoir praha za nego zob: 100% naravno aktivno oglje iz kokosovih lupin.

Naravni deodorant kokosovega masla, žajblja in aktiviranega kokosovega oglja (70ml)

Naravni deodorant z izjemnimi antiseptičnimi lastnostmi. Vašo svežino skozi dan ohranja na naraven način in ne pušča madežev.